...

... ... ... ...

Όραμα / Δημιουργία / Καινοτομία

Ποιοι είμαστε;

Η Geovalues, κορυφαία στον χώρο των γεωχωρικών πληροφοριών, είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα, που από το 2002 συστηματικά δημιουργεί δικά της ψηφιακά δεδομένα, σε διάφορους κρίσιμους τομείς της οικονομίας, καθώς και σύγχρονες και ολιστικής λογικής, εφαρμογές Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών [Γ.Σ.Π./G.I.S].

Με αφετηρία τις καθημερινές ανάγκες, αλλά με όραμα την δημιουργία ενός σύγχρονου, πλήρως ψηφιακού περιεχομένου εργασιακό περιβάλλον, προσφέροντας στις επιχειρήσεις, τους επαγγελματίες , το Δημόσιο και την Αυτοδιοίκηση , ολοκληρωμένες επαγγελματικές και επιχειρησιακές λύσεις. με στόχο την μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας, μέσω της ελαχιστοποίησης χρόνου και δαπανών.

Με όραμα και πυξίδα, τον ρεαλισμό και την καινοτομία.

Με όραμα και ρεαλισμό, καινοτομούμε καθημερινά, γιατί μόνο με αυτή την πυξίδα, μπορούμε να δημιουργούμε και να προσφέρουμε στους πελάτες μας, υπηρεσίες καινοτόμες και μοναδικές στην βέλτιστη τιμή κόστους/οφέλους.

Από το 2004 με την Πανελλαδική Ψηφιακή βάση «Συν-Πολιτείες», και εν συνεχεία το 2007-2008 με τις εξειδικευμένες επαγγελματικές desktop εφαρμογές G.I.S όπως e-poleodomia™, Geo-Realestate™, Geo-Axies™, Geo-BioPa™ κλπ., πρόσφερε πρωτόγνωρα επαγγελματικά «εργαλεία» σε χιλιάδες επαγγελματίες και επιχειρήσεις, που συνδύαζαν επιχειρησιακά ψηφιακά δεδομένα για την Χωροταξία, την Πολεοδομία, τις Αντικειμενικές Αξίες, τις Τεχνικές, Κοινωνικές υποδομές κλπ. μέσω εφαρμογών GIS, σε ενιαίες φιλικές και χρηστικές λύσεις στον υπολογιστή τους.

Η ταχύτατη εξέλιξη των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, από το 2019 επέτρεψε στην Geovalues να προσφέρει τις παραπάνω λύσεις, πλέον ως διαδικτυακές υπηρεσίες (Web/Mobile)

Καινοτόμες και μοναδικές υπηρεσίες για εσάς!

Καρπός αυτής της πολυετούς ,επίμονης και συστηματικής προσπάθειας, είναι οι καινοτόμες και μοναδικές υπηρεσίες για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις.

Για όλους Εσάς, που στις τρέχουσες αντίξοες συνθήκες, αναζητάτε ολοκληρωμένες υπηρεσίες , σύγχρονες, φιλικές, και οικονομικά προσιτές, χωρίς περιορισμούς στον χρόνο (7ημέρες/24ώρες/365ημέρες) ή στον χώρο (Γραφείο, σπίτι, εν κινήσει) και στα μέσα (PC, tablets, smartphones)

Για όλους εμάς, μέσα στην «εκκωφαντική» μοναξιά της κορυφής του μοναδικού πάροχου , ολοκληρωμένων υπηρεσιών γεωχωρικών δεδομένων για όλη την Ελλάδα, ανταμοιβή μας και κίνητρο να συνεχίζουμε, είναι τα χιλιάδες «μπράβο... απίστευτο...» κλπ. επαίνους των μελών και πελατών μας. Όλων Εσάς.

Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε μαζί!